Alla inlägg den 13 september 2009

Av Åsa Norberg - 13 september 2009 13:43

Idag har Julia och hennes kompis Kristina varit på ridskolan och fått prova på att ridag:) vilket dom tyckte var jätte kul... Det slutade med att innan vi gick där ifrån så var bägge uppsatta på kölistan till junior ridning på ponny:). Hm, detta innebär att man får förhoppningsvis en hästtokig till i familjen, skratt.


Tias var med men den killen tyckte det lucktade päcka inne i stallet, hm. Där stod en annan och svävade på moln och tyckte det lucktade sååå gott, skratt. Det är avkopplande bara att få gå där inne bland dessa helt underbara djurSkrattande. Ännu mer avkopplande är det att få rida, hm suck... Vem vet, det kanske kommer en dag det också*L*.


Annars har det varit en lugn och fin dag idag, Niclas är faktiskt redan uppe på benen, hm... Snacka om att han har ett jävla bra emunförsvar, scuk. Ett dygn och sedan uppe på benen, hm tänk om en annan hade varit det när man får influensa, suck. Hoppas bara att inte vi andra åker på det, håller alla tummar jag kan hålla, vill inte bli mer dålig nu räcker med det jag har med min psoriasis...:(


Nej, nu ska jag ta och börja med maten... tänkte att vi skulle äta lite tidigare idag, ska köra hem Tias sedan och då ska Fadde och hennes hund Donna följa med:)


Ha det gott tills nästa gång...


Kramiz till er alla


              

Ovido - Quiz & Flashcards