Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Åsa Norberg - 7 mars 2009 15:12

Nu har vi varit iväg och köpt en undulat som i första hand är Julias... Det blev en liten kille:) Han är sååå söt och tillgiven. Han är handmatad sedan han var mycket liten, så han är hur tam som helst. Han älskar att bli klappad på huvudet och pussas:) Precis så som en undulat ska vara. Julia döpte honom till Kalle, suck*S*.

Just nu sitter han bara i buren men hans dörr är öppen, har honom i köket just nu men tanken är att han ska stå i Julias rum, när hon har gjort iordning där inne, hm. Det ska bli intressant och se hur han kommer att bli när han blir hemma tam:). Han är inte van vid att sitta instängd i bur, dom som vi köpte den av har alla sina fågala flygande lösa, det var riktigt roligt att se. Deras undulater visade verkligen att dom trivdes och dom var inte rädda för något, dom hade värkligen livsglädje. Mamman och pappan till lilla Kalle var så kära*S* Och dom var värkligen framåt... Så kul att se.


Hoppas på att Kalle kommer att bli lika dann, han kommer att få flyga fritt och hans bur kommer alltid att vara öppen men då vi har katter så kommer han få vara fritt i Julias rum med stängd dörr när vi inte är hemma. När vi är hemma kommer han få vara med oss hela tiden, man kan faktiskt få katter att inte röra fåglar... Men det krävs tid och arbete, hm. Vi får väl se vad det blir av det, hihihi...

Ha det gott tills nästa gång

Kramiz

Här kommer dom första bilderna på lilla Kalle:) Han är sååå fin

Av Åsa Norberg - 7 mars 2009 09:25

Gick av mitt nattpass  igår morse, vad skönt det ska bli med lite ledighet:)...

Julias hamster dog igår:(... Han var visserligen gammal men det tar hårt på barnen. Hon blev sååå ledsen och jag fick sitta med henne och förklara att det är livets gång, tyvärr. Vi ska till min mamma idag och hon ska begrava sin Rasmus i hennes trädgård. Niclas har gjort en liten kista av papp till Rasmus, vad gör man inte för att det ska kännas bra för barnen??

Julia ville ha en ny hamster men jag tyckte att dom lever inte så länge och då blir hon bara ledsen igen. Så slut resultatet blev att Julia ska få en liten undulat i stället:) Har hittat en 6 eller 8 veckors unge som är handmatad och tam, ska iväg och titta på den idag mellan kl 12-13... Ska bli intressant och se hur denna lilla pippin är:) Hon ska ha undulaten på sitt rum, så nu blir det att ändra om lit grann i rummet:)

Annars är det en städ dag idag, ska damsuga, torka golv och röja undan här hemma... det blir inte mycket gjort när man jobbar, tur att man inte är pedant*S*... För hade man varit det, så hade man haft nervsammanbrott vid detta laget*L*... Hällre lite skit i hörnen än ett rent helvete*S*.

Nej, nu är det dags för lite frukost innan man snart ska iväg och flänga rundor...

Ha det gott tills nästa gång..

Kramiz till er alla


Lite mer musik:)

Ovido - Quiz & Flashcards