Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Åsa Norberg - 23 mars 2009 16:11

Idag fick jag hem en mycket förbannad son och jag lovar, han var arg som en bålgeting... Vet snart inte vad jag ska göra för att kunna hjälpa honom. Försöker hela tiden finnas för honom och i den mån det går, få honom att prata med mig men jag kan väl säga, det är inte det lättaste...

Det pågår fortfarande saker på hans skola som inte är ok. Att hela tiden bli kallad för en massa glåpord, morot, dampbarn, tomat och rödtopp... det är bara en del av det som han får stå ut med. Jag har vid flera tillfällen pratat med skolan, pratade med rektorn senast idag och även med Kevins lärare... Det som pågår på den andra skolan, där han har språkval, verkar det som om dom äntligen ska ta tag i. Lite sent men denna gången hoppas jag att dom verkligen tar tag i problemen...

Sedan är det bara hur vi ska kunna ta tag i problemen i hans egen skola, då det inte bara är i hans klass som dom håller på med honom... Han börjar vid detta laget visa så stark ilska, så jag vet inte hur länge till han kommer att "bita" ihop. Han är i vanliga fall inte våldsam av sig men så som läget är nu så kan jag inte garantera att han inte en dag ställer sig och smäller till någon... För hans bubbla börjar bli välldigt stor.

Har dock informerat hans lärare om detta idag, det är något jag måste göra, så att dom förhoppningsvis kan hjälpa honom... Jag känner just nu att jag inte når fram till honom och jag vet idags läget inte vad jag ska göra för att hjälpa honom... Jag blir så frustrerad och förbannad över allt detta... Jag skulle så gärna vilja klampa in i klassen och slå näven i bordet och få ungdomarna till att fatta vad det är dom håller på med... Men så fungerar det ju inte.

Ska ha fler samtal med skolan och se vart allt detta leder någon stanns... annars är det jag som får ta i med hård hanskarna... och jag backar inte!!!

Nej, nu är det dags och laga lite mat, ha två nätter kvar att jobba... hörs snart igen

Kramiz till er alla


Känner ni igen dessa låtar?? det är låtar på friends reklamfilmer på tv:n...

Ovido - Quiz & Flashcards