Alla inlägg den 1 juli 2009

Av Åsa Norberg - 1 juli 2009 11:40

Det har varit ett par ganska lugna dagar... men det beror nog på att det varit så varmt, som det fortfarande är, suck. Inte kan man någonsin vara nöjd, skratt. Som jag sa när jag pratade med min siss i morse, här i Sverige kan man aldrig får ett väder som är mitt i mellan, utan antingen är det varmt så att man inte står ut eller så är det kallt som attan, hm.

När jag hörde åskan mullra i går eftermiddag/kväll, så tänkte jag för mig själv, äntligen kommer det, åska och lite regn, skratt. Och någon minut efter att det börjat åska så kom ungarna inrusande och vrålade: DET REGNAR ute så vi kan inte vara ute nu, vad skönt tänke jag det rensar upp luften lite, hm.

Vad kom det, jo typ 10 droppar och sedan försvann allt, suck, det var det regnet och den åskan, hm. Men jag hoppas att det kommer lite regn under dom närmaste dagarna och gärna lite åska också för det behövs nu... det är ju så kvavt ute och inne så man vet snart inte var man ska ta vägen...

I kväll går jag på natten... har fem nätter framför mig och sedan går jag av på måndag morgon, då börjar min semester, tjooohoooo. Snacka om att jag ska njuta av semestern... På torsdag så bär det i väg till Tosselilla med Kevin och Peter, hoppas att allt kommer att gå enligt planerna,hm. Sedan är vi bara hem om och sover för att sedan packa ihop det lilla vi behöver med oss för att ta en tripp till Tykarpsgrottan med dom stora, Kevin och Peter... Det är början på semestern:)

Kommer att blogga en hel del när det gäller våra semestrar, det är bara att hoppas att allt går som vi planerat, man vet ju aldrig, skratt. Jag tror att det som ungarna längtar till mest, är nog kålmorden och det kan jag väl säga att jag också gör, skratt. Ska bli såååå gött.

Nej, nu ska jag rasta hundarna för att sedan gå och nanna kudden några timmar, innan jag ska iväg och jobba i kväll:(

Ha det gott allesammans så hörs vi snart igen...

Kramiz till er alla...

Ovido - Quiz & Flashcards