Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Åsa Norberg - 5 juli 2009 18:44

Har inte så där mycket att skriva egentligen... inte mer än att denna svensken går på semester i morgon bitti, skratt. Det innebär att jag jobbar sista natten i natt, jiiipiiii, asgarv.

Jag måste bara skriva om en annan sak, skratt, allt för att bevisa för min siss att jag kan, skratt. Jag var och köpte nys växter till vårt kök och storarum i förra vecka, detta då jag är en expert på att ta död på gröna växter, även såna som är svåra att ta dö på, hm.

Men denna gången har jag gett mig attan på att jag ska klara mina växter och att dom ska växa och frodas, hm. Om det så innebär att jag får krypa till korset och be min siss om tipps och råd emellan åt, asg... Men för att bevisa hur mina växter ser ut idag så kommer jag att lägga ut bilder på dom och det kommer jag att göra lite då och då, asg... Och förhoppningsvis så har dom vuxit och frodats under den tiden, hm.

Man måste ju kunna ha levande växter i sina fönster och någon gång så måste man ju lära sig att ta hand om dom, eller, asg. Jag har även beställf fröer som jag tillsammans med min siss ska plantera, detta ska bli väldigt intressant och se hur jag ska klara men jag har gett mig attan på att jag ska läsa och lära... klarar jag av att läsa till USK/MSK så ska jag väl kunna läsa mig till och lära mig att sköta blommor... hihihi.

Nej, nu ska jag börja göra mig ordning innan jag ska köra till jobbet... Men ha det gott och sköt om er...

Kramiz till er alla.

Här följer lite bilder på mina fina växter... hihihi

Ovido - Quiz & Flashcards